Epilarea cu ceara din zahar – secretul antic al egiptenilor

By on November 28, 2013
epilarea-cu-ceara-din-zahar-secretul-antic-al-egiptenilor

Epilarea cu ceara din zahar este o metoda de indepartare a parului de pe corp care este ieftina si reprezinta o alternativa pentru acasa pentru epilarea cu ceara sau ras. Teoria din spatele epilarii cu zahar este ca parul este indepartat de la radacina, iar cand creste inapoi va fii mai rar si mai moale.

Epilarea cu ceara din zahar se realizeaza prin crearea unei paste din zahar, apa si suc de lamaie, care au fost incalzite pana la stadiul de bomboane moi. Dupa ce ai lasat pasta sa se raceasca suficient pentru a nu tearde, o intinzi pe piele, o acoperi cu fasii din bumbac si tragi repede fasia asemenea unui bandaj.

Una dintre cele mai bune retete pentru ceara din zahar este formata din doua cesti de zahar, ¼ ceasca de suc de lamaie si ¼ ceasca de apa.

Combina ingredientele intr-o tigaie si incalzeste usor. Fii atenta la amestec ca acesta sa nu fiarba prea tare si sa iasa din tigaie. Dupa ce amestecul a ajuns in stadiul de bomboane moi, indeparteaza-l de pe foc si lasa-l sa se raceasca suficient pentru a putea fi mutat intr-un borcan fara ca acesta sa se sparga sau sa se topeasca. Tine minte ca acest borcan va trebui reincalzit in viitor. Asigura-te ca este potrivit pentru orice tip de reincalzire pe care o doresti – la microunde sau intr-o oala cu apa.

Pregateste cateva fasii de bumbac. Urmatorul pas este foarte important: lasa amestecul sa se raceasca suficient pentru a nu-ti arde pielea. Testeaza amestecul pe palma pentru ca este mult mai dura decat pielea sensibila de sub brat. Poti intinde ceara din zahar cu o paleta de lemn sau ceva asemanator. Acopera amestecul cu fasii din bumbac si lasa cateva minute, dupa care indeparteaza-le repede asemenea unor bandaje.

Informatii utile despre Epilarea cu Ceara din Zahar .

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>